Portofoliu

PORTOFOLIUL LUCRARILOR EXECUTATE

S.C Tehnosilv S.R.L


In perioada scursa de la infiintare pana in prezent, SC Tehnosilv SRL Brasov a avut o activitate intensa elaborand proiecte, dar si puneri in posesie pentru persoane fizice si masuratori topo, multe executate dupa doboraturile de vant produse in judetul Harghita in perioada 1995-1998.

Societatea noastra a elaborat amenajamente silvice, amenajamente silvopastorale, studii de transformare, iar incepand cu anul 2008 a intrat pe piata cu proiecte de recostructie ecologica (impaduriri in terenuri degradate).

Amenajamentele silvice si cele silvopastorale au avut ca beneficiari, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

In aceasta perioada societatea noastra a elaborat amenajamente silvice si silvopastorale pentru persoane juridice din judetul Harghita (comuna Subcetate, Galautas, Bilbor, Bilbor, Sarmas, Lazarea, Voslobeni, Corbu, etc), Covasna (comuna Comandau, Ghelinta, Zagon, Batani, Ojdula, municipiul Targu Secuiesc, etc), Brasov (comuna Budila, municipiul Sacele), Sibiu (comuna Sura Mare, Slimnic, Loamnes, etc).

Amenajamente silvice


De asemenea, a elaborat lucrari pentru multe composesorate si persoane fizice din judetele: Harghita, Covasna, Prahova, Dambovita, Sibiu, Suceava, Vrancea, Arges, etc dar si pentru O.S.P. Hatod, O.S.R. Ciuc, O.S. Azuga (padurile Regelui Mihai), O.S Deva, O.S. Geoagiu, O.S.Tulnici, O.S. Lepsa, O.S.Naruja (studiu aditional de prelungire a vechiului amenajament), O.S.Tulnici.

SC Tehnosilv SRL a elaborat amenajamente silvice la peste 25.000 ha fond forestier apartinand unor

persoane juridice din Germania, Ungaria, Austria si Suedia, care detin paduri in Romania. Societatea noastra a elaborat in perioada 2002-2005 studii sumare de amenajare pentru cca. 400 persoane fizice si juridice pentru o suprafata de peste 5.000 ha. In final, precizam ca SC Tehnosilv SRL, de la infiintare pana in prezent, a executat lucrari de amenajarea padurilor pe o suprafata de peste 150.000 ha fond forestier si pasuni impadurite.

Proiecte de reconstructie ecologica forestiera


Incepand din anul 2008 SC Tehnosilv a elaborat o serie de proiecte de reconstructie ecologica (impadurirea terenurilor degradate) in mai multe judete precum: Timis, Cluj, Alba, Mehedinti, Teleorman, Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Buzau, Bacau, Vaslui, Botosani, Vrancea, Sibiu, Brasov.
 

Numarul comunelor pentru care s-au elaborat aceste studii este peste 30, iar suprafata pentru care s-au propus lucrari de impadurire a fost de peste 3000 ha.
In anii 2011 si 2012 SC Tehnosilv SRL a executat lucrari de amenajarea padurilor pe o suprafata de peste 25.000 ha anual si de asemenea a executat 12 proiecte privind impadurirea terenurilor degradate, cu o suprafata totala de circa 1500 ha.